DUYARSIZ KALMA, BİR SÖZÜN OLSUN PROJESİ

04.12.2022 466

DUYARSIZ KALMA, BİR SÖZÜN OLSUN PROJESİ

Amacımız: Belirli Gün Ve Haftalar konularının öğrencilerimiz tarafından hatırlanıp, konunun önemi hakkında farkındalık kazanmalarını hedefliyoruz.

1.Okulumuz tarafından belirlenen Belirli Gün ve Haftalar konusu öğrencilerimize duyurularak öğrencilerimizin konu hakkında özgün, yaratıcı ve dikkat çekici slogan oluşturmaları istenir.

2.Öğrencilerimiz daha önceden belirlenen son teslim tarihine kadar sloganlarını ilgili kişiye teslim eder.

3.Sloganlar jüri tarafından değerlendirilir.

4.Değerlendirme sonucunda gerekli kriterleri karşılayan slogan seçilir.

5.Seçilen sloganı oluşturan öğrenciye ödülü takdim edilir.

İLK SLOGAN KONUSU:3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ (Son Teslim Tarihi: 09/12/2022)

Not: Sloganlar Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Süleyman Ok' a teslim edilmeldir.

Sloganlar bir kağıt üzerinde öğrencinin Adı, Soyadı, Sınıf/Şube ve Okul Öğrenci Numarası ile birlikte teslim edilmelidir.